24 Ağustos 2011 Çarşamba

Fosforlu Çakıl Taşları

İster bahçenizde ister evinizde dekoratif amaçla kullanabileceğiniz taşlar : Glowstone



Sonsuz enerji döngüsüne sahip bu taşları saksı toprağının üzerine,çimlerin üstüne akvaryumun içine ya da istediğiniz her yere koyarak  iç ve dış mekanlarınıza görsellik katabilirsiniz.



Bu taşlarla görünmesini istemediğiniz yerleri saklayabilirsiniz.Mesela saksılarınızın içine yerleştirerek toprak görüntüsünü kapatabilirsiniz.

Yürüyüş yollarının kenarına, yüzme havuzu ve süs havuzlarının etrafına, ağaç diplerine , oturma grubunuzun etrafına yerleştirerek oldukça şık görünümler kazandırabilirsiniz.

Bu dekoratif taşlar güneş ışığını aldıktan 1 dakika sonra. ışığı absorbe eder ve gece boyunca 4-8 saat aralığında mükemmel  bir fosforlu ışık yayar.




Glowstone plastik bir malzemeden yapılmıştır.Radyoaktif madde içermez ve doğaya zararlı değildir.










2 yorum:

  1. Bu fosforlu taşları ilk kez gördüm . Harika görünüyolar. Yeni evmin bahçesinde kullanabilirim.Bahçe için çok fazla fikir var... takipteyim. tebriklerr

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar
    Oldukça dekoratif ve şık görünüme sahip bu taşları ister bahçenizde ister evinizde de kullanabilirsiniz.İlginize teşekkür ederim.Sizinde çok keyifli ve ilgi çekici konulara sahip blogunuzdan dolayı tebrik ediyorum.Başarılar :)

    YanıtlaSil