16 Ağustos 2011 Salı

23 Unusually Magical Garden Furniture Items

Bahçelerimiz birçoğumuz için evimizin uzantısıdır.Doğaya ne eker ve büyütürseniz geriye mahsul olarak alabilirsiniz.
Görmeye alışmadığımız bu bahçe mobilyalarının görsel etkisi oldukça şaşırtıcı.

Fletcher ve Myburgh tasarımları olan bu salıncaklar peri masalındakilere  benziyor.Yorucu bir günün ardından oturacağınız sanat eseri mola yerleridir. Her salıncaktaki yumuşak hatlar ve yuvarlak şekiller dış dünyaya kaldırılmış bir barış kozası gibi görünüyor.
Dinlendirici bir bank küçük bir alanda ilk satın alacağınız mobilya ürünüdür.Bu sevimli çelik kelebek ve tavuskuşu banklar ve yaprak şeklindeki sandalye ziyaretçilere duraklama yeri verirken bahçenizin doğadan temalar katıyor.
Bazı bahçe mobilyaları kapalı köklerden oluşabiliyor.Özel şekiller ve desenler büyümeye tatlılıklar kandırılmış ağaçlar sayesinde yüzyıllardır var olmuştur.Ancak yeni yüzyılda daha farklı bir canlandırmayla karşımıza çıkmaktadır. Birçok insan bu mobilya yapımında kendi mobilyasını tasarlayarak yetiştirmeyi düşünüyor.




Canlı olmayabilirler ama neredeyse canlı gibi duruyorlar.Bu sevimli mobilyalar çocuk bahçelerine koyulmak için tasarlanmış.


Bu bahçe mobilyaları birer süs objesi oldukları kadar  işlevseldirler.Bitki asma standı aynı zamanda kuş kafesidir. Güzel bir yemekten sonra el yıkamak için tasarlanmış diğer bir görevi de kuşluk olan bu güzel tasarım oldukça şık görünüyor.Bahçe alanı kısıtlı yerlerde çift görev yapan bahçe mobilyaları  : çiçeklik, sandalye ve masa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder