13 Haziran 2011 Pazartesi

Modern bahçe fikirlerinden bir parça


Yaz sıcakları arttıkça kendimizi bahçelerimize atma isteği daha da artıyor.Bunun içinde bahçeleri neşelendirmek, renklendirmek için çeşitli dekorasyon oyunları yapabiliriz.İşte birkaç basit öneri.

Değişik boylarda rüzgar gülleri kullanarak bitki kasalarınızı hareketlendirebilirsiniz.



Yemyeşil ağaçlarınızın ya da çalılarınızın ortasına dekoratif bir paravan koyarak samimi bir açık alan yaratabilirsiniz.Bahçe mobilyalarınıza renkli yastıklar koyarak sıcak bir hava oluşturabilirsiniz.


İşte bahçenizde en güzel odanız. Bitki kasalarına dikeceğiniz bitkileri bahçe mobilyalarınızın arasına yerleştirebilir,paravan kullanarak bahçeye duvar hissi katabilir,tablolar,mumluklar,çeşitli bahçe dekorasyon eşyası kullanarak kendi odanızı tasarlayabilirsiniz.


Modern ev bahçeleri için çağdaş yemek alanları oluşturabilmek için en önemli unsur doğru yer seçimidir.Keyifli bir yemek için renkli masalar,servisler ve masanızdan eksik etmemeniz gereken çiçekler...

Yapılması çok kolay olan bu renkli duvar için demircinize saksılarınızı yerleştireceğiniz şekilde bir saksı askılıpı yaptırabilirsiniz.İçine ister renkli ister tek renk saksı kullanbilir,istediğiniz bitkiyi dikerek duvarlarınıza renk katabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder