12 Şubat 2012 Pazar

Çağdaş Kentsel Balkon Saksı Stilleri


Bir balkonun modern ve sade görüntüsü nasıl olabilir?İşte bu sorunun cevabı bu olsa gerek...Eğer küçük bir balkonunuz varsa ya da balkonunuzun bir bölümünü farklı şekilde değerlendirmek istiyorsanız, modern balkon saksıları sizin için  pratik bir çözüm olacaktır.Ferah balkonlar için hafifletilmiş saksı tasarımları....
Royer ve Thirion tasarımları








2 yorum:

  1. Merhabalar, balkon düzenlemesiyle ilgili neler bulabilirim diye gezerken rastladım sayfanıza; çok güzel bir blog olmuş.Benim manzarası en güzel olan balkonum yaklaşık olarak bir metrakere, belki azıcık daha büyük -hafif karemsi bir dikdörtgen!!! ve neler yapabilirim pek emin değilim. Duvara tea-light mumluklar ve duvar saksıları bir-iki tane , ya da balkon tavanından sallandıracağım saksılar olabilir diye düşünüyorum...Siz ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.Balkonunuzun resimlerini benimle paylaşırsanız size daha fazla yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.Bu sene balkon ve bahçeler için tavandan asılı tea-lightlar, fenerler, askılıklı saksılar dekorasyon amacıyla kullanılmakta.Balkonunuz küçük olduğundan pratik ve kullanışlı ürünlerle balkonunuzu renklendirebilirsiniz.

      Sil